Home Nieuws Nieuw bij NBG: de vermogensproducten van NNEK

Nieuw bij NBG: de vermogensproducten van NNEK

NNEK staat voor doelbewust, maatschappijbewust en prijsbewust vermogen opbouwen. Met de hulp van de adviseurs van NBG kiest u een vermogensproduct dat bij u past.

Een vermogensproduct dat bij u past

U wilt zorgeloos leven, ondanks alle veranderingen in uw leven. Een gezonde financiële huishouding draagt hieraan bij. Door slim vermogen op te bouwen is altijd voldoende geld beschikbaar voor voorziene en onverwachte uitgaven.

Bij vermogensopbouw staan uw doelen centraal. Dit kan bijvoorbeeld uw hypotheek zijn, uw pensioen, de studie van de kinderen of nalatenschap. Voor al deze doelen geldt dat het benodigde vermogen en de looptijd varieert.

De adviseurs van NBG helpen u om een vemogensproduct te kiezen dat bij u past. Hoeveel inleg en rendement is nodig om uw doel te halen? Kiest u daarbij voor sparen of beleggen?

Doelbewust, maatschappijbewust en prijsbewust beleggen met NNEK

Met de vermogensbeheerder NNEK hebben we ons assortiment beleggingsproducten uitgebreid. Of u nu zeer defensief wilt beleggen of meer risico wilt en kunt nemen. NNEK heeft altijd een beleggingsproduct dat bij u past.

Op basis van een realistisch plan kunt u bij NNEK doelbewust vermogen opbouwen. Daarbij wordt de ontwikkeling van uw vermogen scherp in de gaten gehouden. U belegt ook prijsbewust. NNEK hanteert naast een lage instapvergoeding een all in beheervergoeding die is gemaximeerd.

Door te beleggen bij NNEK draagt u tevens bij aan een verantwoorde samenleving. Bij de beleggingskeuzes maakt de vermogensbeheerder namelijk rekening met goed bestuur, maatschappelijke verantwoordelijkheid en ethisch handelen.

Welk vermogensdoel wilt u halen? Start hier uw aanvraag voor vermogensadvies.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Manouk van de Winkel - Hypotheekadviseur
Raymond Caubergh - Hypotheekadviseur
+80
Nieuw bij NBG: de vermogensproducten van NNEK