Home Berekenen Maximale hypotheek

Maximale hypotheek 2024

Benieuwd wat jouw maximale hypotheek is? Dit bereken je eenvoudig zelf met je bruto jaarinkomen en een inschatting van je lasten en verplichtingen.

  • Snel inzicht in jouw maximale hypotheek
  • Bereken direct de bijbehorende maandlast
  • Met online tips en toelichting van onze adviseurs

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

We krijgen vaak de vraag ‘Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?’. Dit is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Om een inschatting te krijgen, kun je eenvoudig je maximale hypotheek berekenen via onze rekentool. Binnen één minuut weet je hoeveel je kunt lenen en wat de bijbehorende maandlasten zullen zijn.

De benodigde gegevens voor een maximale hypotheek berekening

Voor de online berekening van jouw maximale hypotheek hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Je bruto jaarinkomen
  • Het eventuele bruto jaarinkomen van je partner
  • Je verplichte uitgaven, zoals een studieschuld, alimentatie of doorlopend krediet

Tijdens het berekenen van je maximale hypotheek krijg je in iedere stap toelichting van een van onze adviseurs. Zo wordt het maken van deze berekening nog eenvoudiger.

Vergroot je kansen op de huizenmarkt

Het valt niet mee om in de huidige krappe huizenmarkt een huis te bemachtigen. Om kans te maken op een woning moet je snel kunnen schakelen. Geef jij de verkopend makelaar de gewenste zekerheid vooraf? Dan heb je direct een streepje voor.

Bij ons kun je daarom de Hypotheek Zeker Garantie aanvragen. Met deze garantie word jij door makelaars als serieuze koper gezien en heb jij meer kans op een geaccepteerd bod.

Ontdek snel meer over de Hypotheek Zeker Garantie van NBG.