Home Hypotheken Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is voor veel mensen de grootste financiële beslissing die ze in hun leven nemen. Niet gek dus, dat jij er zeker van wilt zijn dat je de juiste keuzes maakt.

Wij geven je onafhankelijk hypotheekadvies. Dit doen wij door allereerst te luisteren en je woonwensen goed in kaart te brengen. Wij vergelijken alle hypotheekaanbieders en gaan op zoek naar de beste oplossing voor jou. Ook als je situatie net even anders is, staan wij graag met het beste hypotheekadvies voor je klaar.

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur

Bij jou thuis of online

Ook bereikbaar buiten kantoortijden

Persoonlijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een spannend traject. Onze adviseurs begrijpen dit maar al te goed. Gedurende het hele proces heb jij daarom één persoonlijk aanspreekpunt. Hij of zij weet precies hoe de vork voor jou in de steel zit.

Wij hebben de volledige aandacht voor iedere klant. Daarnaast worden onze adviseurs doorlopend uitgedaagd om niet alleen hun vakkennis, maar ook hun persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo ben jij altijd verzekerd van een deskundig en persoonlijk hypotheekadvies.

Hypotheekadvies bij jou thuis of online

Veel mensen vinden het prettig om in hun eigen persoonlijke omgeving te praten over financiële zaken. Onze adviseurs komen daarom graag bij je thuis, wanneer dat jou uitkomt. Liever online hypotheekadvies? Dat kan natuurlijk ook. Onze hypotheekadviseurs zijn hier helemaal op ingericht en begeleiden je graag. Via onze online adviestool is schermdelen mogelijk en zo kunnen bijvoorbeeld belangrijke stukken doorgenomen worden.

Onze adviseurs staan ook buiten kantoortijden voor je klaar

Juist in het weekend of in de avonduren heb je als klant vaak vragen over je hypotheekaanvraag. Wij snappen dat snel meer duidelijkheid krijgen het verschil maakt. Daarom staan onze adviseurs ook buiten kantoortijden voor je klaar. Vragen kun je daarom ook buiten kantoortijden aan ons stellen. Wij reageren altijd zo snel mogelijk.

Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Naam
Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?(Vereist)

Liever direct contact?

Wij zijn op weekdagen bereikbaar tussen 09:00 tot 19:00.