Home Beleggen

Beleggen

Ondanks de lage spaarrente van de afgelopen jaren, blijven veel Nederlanders sparen. Een laag of zelfs negatief rendement, na inflatie en belasting, nemen ze voor lief. Door te beleggen kun je vaak meer rendement behalen. Wij helpen je graag verder met ons vermogensadvies.

Voordelen van beleggen

Heb je een doel voor je vermogen, bijvoorbeeld de studie van de kinderen of eerder stoppen met werken? Dan kan het interessant zijn om een deel van je vermogen te beleggen.

Veel Nederlanders twijfelen om te gaan starten met beleggen. Ze zien vooral risico’s en denken dat beleggen duur en ingewikkeld is. Het tegenoverstelde is waar:

  • Op lange termijn zijn de risico’s van beleggen te overzien.
  • Voor een beginnende belegger bestaan eenvoudige beleggingsproducten.
  • Je kunt al vanaf een klein bedrag starten met beleggen.

Kies een beleggingsproduct dat bij je past

Het is belangrijk dat een beleggingsproduct bij je past, bijvoorbeeld dat je belegt met geld dat je niet direct nodig hebt en dat je niet te veel risico neemt. Goed vermogensadvies helpt je de juiste keuzes te maken en zorgt voor een beleggingsproduct op maat. Laat je adviseren en kies voor vermogensadvies van NBG.

Uitgelichte artikelen

Bekijk meer artikelen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op.

Heb je een dringende vraag? Dan staan onze adviseurs zowel telefonisch als via WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden voor jou klaar!