Home Nieuws Meer dan alleen hypotheken

Meer dan alleen hypotheken

NBG is sterk in hypotheken. Als onafhankelijk advieskantoor, kunnen we u ook voor andere financiële producten een voordelig aanbod doen.

Tot 30% korting op uw schadeverzekeringen

Sluit uw schadeverzekering over naar NBG en ontvang 10% korting bij minimaal gelijke voorwaarden. Voor een vast bedrag per maand kunnen we u uw schadeverzekeringen ook provisievrij maken. Uw premievoordeel kan dan oplopen tot 30% per schadeverzekering.

Voordelig consumptief krediet

Niet alleen de hypotheekrente is laag, ook de actuele rente voor een consumptief krediet. Door uw bestaande kredieten over te sluiten, kunt u besparen op uw maandlasten. Dit geldt ook voor ook voor roodstand en postorderkredieten die vaak erg duur zijn.

Vermogensvorming voor een goed pensioen

Nederlanders zijn voor hun pensioen steeds meer op zichzelf aangewezen. Met vermogensadvies helpen we u uw wensen en doelen na uw pensioen te realiseren. Hoe eerder u met vermogensvorming begint, hoe meer mogelijkheden u heeft.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Koen Verheijen - Hypotheekadviseur
Ronald Zoetmulder - Hypotheekadviseur
+78

Plaats een reactie