Home Nieuws Wij bestaan vandaag 25 jaar!

Wij bestaan vandaag 25 jaar!

NBG is jarig en viert dit jaar alweer haar 25e verjaardag! In die 25 jaar werden we een belangrijke speler in de hypotheekmarkt. Met 120 collega’s in heel Nederland hielpen we al meer dan 75.000 klanten met het kopen van hun huis, het financieren van een verbouwing of om de bestaande hypotheek beter te regelen.

Met jaarlijks ruim 3 miljoen bezoekers online geloven we bij NBG in onze combinatie van het online beschikbaar stellen van relevante informatie voor onze klanten en toch persoonlijke dienstverlening. Bij alles wat we doen staat het ‘woongeluk’ van onze klant en het ‘werkgeluk’ van onze collega’s voorop. Wij zijn dan ook trots op de mooie reviews die we krijgen en de enorme betrokkenheid van alle NBG-ers bij ons bedrijf.

We willen graag onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons stelden en natuurlijk ook alle collega’s die mee hielpen om NBG te maken tot het mooie bedrijf dat het nu is.

We kijken uit naar de volgende 25 jaar!

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Rene Droste - Hypotheekadviseur
Alain Kock - Hypotheekadviseur
Marcel van den Brand
+79
Wij bestaan vandaag 25 jaar