Home Nieuws Vangnet bij arbeidsongeschiktheid goed(koop) geregeld

Vangnet bij arbeidsongeschiktheid goed(koop) geregeld

Een goed vangnet bij arbeidsongeschiktheid is belangrijk. Ondernemers zijn in grote mate op zichzelf aangewezen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt u tegen inkomensterugval. Een aantal ontwikkelingen maakt dit hét moment om dit goed en voordelig te regelen, met name voor ondernemers.

Bent u geen ondernemer? Dan wijzen we u graag op een eerder artikel over dit onderwerp met extra informatie.

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor uw inkomen. Dit betekent hard werken en vooruitkijken. Ondernemers zijn echte optimisten. Toch kan het soms tegenzitten. Wanneer u tijdelijk of voor langere tijd niet kunt werken, heeft u als ondernemer geen vangnet. Het is dus belangrijk om hier zelf voor te zorgen. Dit is een stuk goedkoper geworden.

We bieden ondernemers daarom de mogelijkheid om vrijblijvend hun situatie rondom arbeidsongeschiktheid door ons te laten doorrekenen.

  • Heeft u nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan hebben we een interessant aanbod voor u.
  • Heeft u al een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan kunnen we u waarschijnlijk een goedkoper alternatief bieden.

Om een aantal redenen denken we ondernemers hiermee een dienst te bewijzen:

  • Veel bestaande polissen hebben een hoge kostenstructuur. Ze zijn gesloten in de tijd dat hier provisie voor werd gerekend Ook vervalt na een tijd de starterskorting. Hierdoor heeft 39% van de ondernemers een te dure polis.
  • De eindlooptijd van veel polissen is 60 jaar. Dit sluit niet meer aan op de AOW-leeftijd. Een check van uw huidige polis kan een inkomensrisico voorkomen.
  • En denkt u dat een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering duur is? Dan willen we u er graag op wijzen dat we dit product nu netto aanbieden. We vergelijken alle aanbiedingen in de markt voor een vast bedrag in plaats van provisie in het product.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Brian Ridder - Hypotheekadviseur
|
Jan Haaijer - Hypotheekadviseur
+78

Plaats een reactie