Home Nieuws Nieuw bij NBG: Neo Hypotheken

Nieuw bij NBG: Neo Hypotheken

We hebben een nieuwe geldverstrekker voor je: Neo Hypotheken. Met Neo Hypotheken kun je direct profiteren van een lagere hypotheekrente van 10 jaar vast. Benieuwd of een hypotheek van Neo Hypotheken bij jou past? Ontdek het nu!

Neo Hypotheken streeft ernaar om het aanvraagtraject te vereenvoudigen. Dit bereiken ze door zoveel mogelijk persoonsgegevens die nodig zijn voor je aanvraag, digitaal op te halen via databronnen. Hierdoor hoef je slechts een minimum aantal documenten aan te leveren.

De naam ‘Neo Hypotheken’ is afgeleid van neobanken. Dit zijn financiële instellingen die volledig digitaal opereren. Dit moet bij je passen.

Lage rente en ruime voorwaarden

Naast een aantrekkelijke hypotheekrente heeft Neo Hypotheken nog een aantal ruime voorwaarden:

  • Automatische rentedaling bij tussentijds aflossen.
  • Onbeperkt aflossen zonder boete uit eigen middelen.
  • Consumptieve besteding mogelijk bij hypotheek zonder NHG (tot 50% marktwaarde).

Niet voor iedereen de beste keuze

Het is belangrijk op te merken dat Neo Hypotheken niet voor iedereen geschikt is. In de volgende situaties kun je beter overwegen voor een andere bank te kiezen:

  • Neo Hypotheken accepteert geen ondernemersinkomens, inclusief ZZP’ers.
  • Het is niet mogelijk om een hypotheek te verkrijgen in combinatie met een starterslening van de gemeente of andere koop- of subsidieregelingen voor starters
  • Neo Hypotheken heeft geen senioren propositie, waarbij vanaf 57 jaar getoetst mag worden op werkelijke lasten, tenzij er een AOW-gat is.

Ben je benieuwd naar wat Neo Hypotheken te bieden heeft en wil je profiteren van de aantrekkelijke hypotheekrente? Een hypotheekadviseur van NBG staat klaar om je te helpen met een op maat gemaakte offerte. Maak snel een afspraak.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Jasper Stoker - Hypotheekadviseur
Steven van Koppen - Hypotheekadviseur
+80