Home Nieuws Nieuw bij NBG: de hypotheken van Colibri

Nieuw bij NBG: de hypotheken van Colibri

Via NBG kunt u nu een hypotheek bij Colibri afsluiten. Deze nieuwe geldverstrekker richt zich in eerste instantie op starters die hun eerste huis kopen.

De nieuwe geldverstrekker Colibri

Onlangs is de Colibri gestart. Deze nieuwe geldverstrekker biedt vooralsnog alleen hypotheken voor starters die hun eerste huis kopen. Later wil Colibri het assortiment uitbreiden met hypotheken voor huizenbezitters die oversluiten of doorstromen.

Na Tulp en Vista Hypotheken, is Colibri de derde nieuwe geldverstrekker die start in 2018.

Wat voor starters belangrijk is

Met de Startershypotheek speelt Colibri in op wat belangrijk is bij de aankoop van een eerste huis. Een van de speerpunten is snelheid. Colibri heeft een snelle acceptatie (binnen 24 uur), wat aansluit bij de verhitte huizenmarkt waar starters momenteel vaak in kopen. Ook is de administratieve rompslomp zo beperkt mogelijk gehouden. Dit betekent minder documenten en stempels bij de hypotheekaanvraag.

Omdat Colibri zich richt op starters, is het aanbod beperkt tot annuïtair of lineair aflossen. Daarbij kunt u kiezen voor een hypotheek met of zonder NHG. Zowel starters in loondienst als zelfstandigen kunnen bij Colibri een hypotheek afsluiten.

De hypotheekrente van Colibri

De hypotheekrente van Colibri is momenteel scherp bij 20 jaar vast of 30 jaar vast. Meer specifiek, als u daarbij 100% van de woningwaarde leent en niet kiest voor NHG. Conclusie: starters die een huis kopen boven 265.000 euro (de huidige NHG-grens) en deze maximaal financieren, hebben er met Colibri een interessante geldverstrekker bij.

Start hier uw hypotheekaanvraag bij Colibri.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Paul Willemsen - Hypotheekadviseur
|
+78

Plaats een reactie