Home Nieuws Klanten vertellen: “meer financiële zekerheid en ruimte voor leuke dingen in het leven”

Klanten vertellen: “meer financiële zekerheid en ruimte voor leuke dingen in het leven”

In onze rubriek ‘Klanten vertellen’ geven we het woord aan klanten met een verhaal. Deze keer lees je het verhaal van Diana en Duncan, waarom zij ervoor hebben gekozen om hun hypotheek over te sluiten en hoe NBG daarbij heeft kunnen helpen.

Het verhaal van Diana en Duncan, fanatieke rondreizigers

Duncan vertelt: “Onze rentevaste periode liep pas over 5 jaar af, maar door de dalende rentes leek dit het juiste moment om onze hypotheek over te sluiten naar een lagere rente.

Wij wilden in ieder geval meer financiële zekerheid tot ons 70e jaar. Daarnaast zijn wij fanatiekelingen op het gebied van rondreizen.

Door al die bomen zie je het bos niet meer. Iedereen zegt wel “Die tussenpersonen kosten alleen maar onnodig geld.” Maar je moet er toch niet aan denken om dit zelf allemaal uit te moeten zoeken?

Met hulp van Simone was snel duidelijk wat voor ons interessant zou zijn. Zij begreep ons goed. Daarnaast kun je in de portal van NBG goed zien wat je moet aanleveren en welke documenten goedgekeurd zijn.

Simone was altijd goed bereikbaar: onze vragen werden snel beantwoord via Whatsapp. Het verliep eigenlijk allemaal heel ‘smooth’.

Uiteindelijk heeft het ons ook veel tijd bespaard. Je weet zeker dat je de juiste afwegingen hebt gemaakt én je hebt (nog) meer financiële ruimte voor de leuke dingen in het leven.”

Hypotheek oversluiten ook voor jou interessant?

Wil jij, net als Diana en Duncan, graag meer financiële zekerheid creëren en daarnaast ruimte maken voor bijvoorbeeld het maken van mooie reizen? Ga eens vrijblijvend het gesprek aan met een van onze hypotheekadviseurs!

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Raymond Caubergh - Hypotheekadviseur
|
+79

Plaats een reactie