Home Nieuws Zorg voor een uitvaartverzekering op maat

Zorg voor een uitvaartverzekering op maat

Uw uitvaart is, evenals uw leven, heel persoonlijk. Met een uitvaartverzekering zorgt u voor een uitvaart die bij u past. Ook beschermt u uw nabestaanden tegen de vaak hoge en onvoorziene kosten die een uitvaart met zich meebrengt.

Kans op over- of onderverzekering

Niet alleen uw uitvaart, ook uw uitvaartverzekering moet bij u passen. Uit onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) blijkt dat het verzekerde bedrag voor een uitvaart vaak niet overeen komt met de wensen van de klant. U loopt zo de kans dat u over- of onderverzekerd bent. Ook het consumentenprogramma Kassa besteedde onlangs aandacht aan dit onderwerp. Daarin werd duidelijk dat de uitvaartbranche ‘vooral aan zichzelf denkt en niet aan de klant.’

Wanneer noodzakelijk

De Consumentenbond heeft berekend dat een eenvoudige uitvaart al gauw zo’n €7000,- kost. Als u voldoende spaargeld heeft, is het niet nodig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Heeft u dit bedrag niet voorhanden, dan is een uitvaartverzekering een goede oplossing. Zorg voor een uitvaartverzekering op maat.

Hoeveel kopjes koffie?

NBG biedt u de mogelijkheid om de uitvaartverzekering af te stemmen op uw wensen. Hoeveel kopjes koffie, wel of geen advertentie en wat voor kist. Dit en nog veel meer kunt u aangeven in een speciaal ontwikkelde rekentool. Voor de kosten van uw uitvaart maakt het namelijk een verschil of u kiest voor een eenvoudige of luxe uitvaart. Dit verschil kan oplopen tot zo’n € 2000,-. 

Bekijk hier meer informatie over de uitvaartverzekering.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Leonie Arnold - Hypotheekadviseur
Steven van Koppen - Hypotheekadviseur
Paul Willemsen - Hypotheekadviseur
+80

Plaats een reactie