Home Nieuws Geen zorgen over de uitvaartkosten? Regel het goed!

Geen zorgen over de uitvaartkosten? Regel het goed!

Begraven of cremeren is de afgelopen jaren duurder geworden. Laat uw nabestaanden niet opdraaien voor deze hoge kosten en zorg voor een uitvaartverzekering op maat.

Begraven of cremeren duurder

Begraven of cremeren is de afgelopen jaren duurder geworden. Daarbij kiezen mensen tegenwoordig voor een geheel eigen invulling van de uitvaart. Aan deze persoonlijke wensen zit natuurlijk ook een prijskaartje.

De kosten voor een begrafenis liggen tegenwoordig tussen tussen € 7.000,- en € 10.000,-. Voor een crematie moet u denken aan een bedrag tussen € 6.500,- en € 9.000,-.

Voorkom dat nabestaanden opdraaien voor de kosten

Met een uitvaartverzekering weet u zeker dat de uitvaart goed en geheel naar wens geregeld wordt. Ook voorkomt u dat uw nabestaanden opdraaien voor de kosten van de begrafenis en crematie.

Bij voldoende spaargeld is een uitvaartverzekering eveneens aan te raden. De nabestaanden hoeven de kosten voor de uitvaart dan niet voor te schieten als de spaarrekening bij overlijden geblokkeerd wordt.

Al vanaf een beperkt bedrag per maand

De premie voor de uitvaartverzekering is van verschillende factoren afhankelijk, zoals uw leeftijd en het gewenste verzekerde bedrag. Voor een bedrag van rond de 10 euro per maand kunt u zich al verzekeren voor de kosten van een begrafenis of crematie.

Een uitvaartverzekering op maat afsluiten? We doen u graag een persoonlijk premie-aanbod.

Bij overlijden keert de verzekering altijd het verzekerde bedrag uit waarmee de uitvaart geheel naar eigen wens ingevuld kan worden. Tip: uitvaartverzekering iets van latere zorg? Hoe eerder u begint met premie betalen, hoe lager de kosten per maand.

Heeft u al een uitvaartverzekering?

Let op als u in het verleden een uitvaartverzekering heeft afgesloten. Mogelijk is het verzekerde bedrag niet mee toereikend voor de kosten van een uitvaart van dit moment. Of misschien zijn uw wensen in de loop der jaren veranderd. Het is vaak mogelijk om uw verzekering aan te passen aan uw wensen. We doen u graag een nieuw premie-aanbod.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Manouk van de Winkel - Hypotheekadviseur
|
Claudia Admiraal - Hypotheekadviseur|
+79

Plaats een reactie