Home Nieuws Makkelijk overstappen door inzicht schadevrije jaren

Makkelijk overstappen door inzicht schadevrije jaren

Vanaf volgend jaar krijgt u jaarlijks een overzicht van uw schadevrije jaren. Dat hebben de verzekeraars met elkaar afgesproken. Niet alleen worden uw zuivere schadevrije beter inzichtelijk, ook kunt u makkelijker overstappen naar een andere verzekeraar.

Vanaf 2014

Nu worden de schadevrije jaren niet altijd goed overgenomen bij het overstappen naar een andere verzekeraar. Ook heeft de consument geen bewijs van hoeveel schadevrije jaren er zijn opgebouwd. Door jaarlijks het aantal schadevrije jaren te vermelden op de polis of nota wordt dit opgelost.

Vanaf 2016

Na 2016 wordt overstappen nog makkelijker. Nu hanteert elke verzekeraar een eigen systeem om schadevrije jaren te berekenen. Vanaf 2016 gaan de verzekeraars de schadevrije jaren op dezelfde manier berekenen. Kortingen en afwijkende voorwaarden worden hierin niet meegenomen en kunnen niet worden meegenomen naar een andere verzekeraar.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Brian Ridder - Hypotheekadviseur
Gerard van der Steen - Hypotheekadviseur
Dominique Claassen - Hypotheekadviseur
+79

Plaats een reactie