Home Nieuws Profiteer ook van de stijging van de beurs

Profiteer ook van de stijging van de beurs

Spaart u ook voor later, bijvoorbeeld voor uw kinderen of uw oude dag?

Kiezen voor veiligheid

Veel consumenten sparen, ondanks de extreme lage rentes, nog steeds grote bedragen. Vanwege de veiligheid verkiest men sparen boven beleggen. Over het  algemeen gezien is dit natuurlijk zo.

Positieve uitslagen

Toch zien we,  als we naar het rendement van de Amsterdamse beurs (AEX) over de afgelopen jaren kijken, enorme positieve uitslagen. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld deze graadmeter van de economie met 17%(!) zien stijgen.

Je zou iets moeten zoeken dat heel slim gebruik maakt van de stijging van de beurs, maar zonder alle risico’s van beleggen. U denkt misschien, “dat kan helemaal niet”.

Het is ons gelukt

Bij Today’s* is het ons gelukt om zo’n product te ontwikkelen door op een intelligente manier gebruik te maken van afgeleide producten (opties, hefboomproducten). Ons team van zeer ervaren beleggers hebben een fonds gemaakt dat voor 90 procent bestaat uit zeer goede renteproducten (o.a. Staat en bedrijfsobligaties) en voor de rest uit cash en de afgeleide producten. We noemen dit fonds het Today’s Tomorrow Continu Click.

  • Het Continu Click-fonds heeft door de genoemde mix de mogelijkheid om mee te doen met de stijging van de AEX, maar door de defensieve mix met het rente genererende deel van het fonds doe je maar beperkt mee omlaag.
  • En het Continue Click zou geen Clickfonds zijn, als niet iedere maand een deel van de reeds behaalde winst wordt toegevoegd aan het defensieve obligatiedeel. Met andere woorden; een reeds behaalde winst wordt vastgeklikt en kan niet meer verloren gaan. Dus na een stijging op de beurs is je geld net zo veilig als op een spaarrekening maar blijft wel meedoen aan de stijgende beurs.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk betrokken en sympathieke professionals. Ze blinken uit in daadkracht en expertise. Zij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Ook bij jou in de buurt.

Jacqueline van der Vliet - Hypotheekadviseur
John Keulen - Hypotheekadviseur
+78

Plaats een reactie